woensdag 8 mei 2013

tags voor een feestDag iedereen, een weekje afwezig geweest!
Vakantie gehad, heerlijk genoten van de zon en familie. Nu weer het gewone leven, en mijn eerste taak na de vakantie vind ik uiteraaard toch wel het bijlezen van alle blogs. Wat heb ik een mooie en inspirerende dingen gezien! Ik heb geen tijd genomen om reacties achter te laten, want het waren zo veel berichten!! Maar nu ik bijgelezen ben ga ik dat natuurlijk wel weer doen!

Mijn man heeft een andere baan en hij heeft voor de vakantie afscheid genomen van al zijn collega's vanuit zijn oude functie. Hij heeft mij gevraagd tags te maken voor de kadootjes die hij wilde geven. Natuuurlijk!

Ik heb een aantal A4tjes van aquarelpapier gepakt, mijn dylusions en stencils, en ben lekker aan het kliederen gegaan! Daarna uit elk A4tje 8 tags gesneden. Vervolgens elke tag nog een keer bewerkt met inkt en stencils.
Ik weet niet of jullie het herkennen, maar de grote zwarte stempel is onderdeel van het logo, het schild van het Leger des Heils. Ik voeg m even toe voor de herkenning!
Hij werkt bij het Leger des Heils, nu nog steeds trouwens, alleen op een andere locatie. 

Het leek mij leuk om dit logo te verwerken in de tags en daarom heb ik van de rechterkant van het schild een stempel gemaakt. Deze heb ik vervolgens op elke tag gestempeld en witte lijnen er om heen getrokken om ze wat meer te laten 'poppen'. Ook een witte lijn gebruikt om de tag te omranden. 
Toen een oud laken in repen gescheurd, in een grote prop gelegd en ook hieroverheen gegaan met dylusion inkt. Deze gedroogd,  in stukken geknipt en bovenaan elke tag bevestigd.

Het was nog een heel werk, maar erg leuk om te doen.
Iedereen bedankt voor het lezen en een hele goede creatieve week toegewenst!

2 opmerkingen:

 1. Kleurrijke tags met creatief bedachte lintjes zeg.
  Het logo is zeker te herkennen Wanda

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wanda,
  wat een prachtige tags zeg! En helemaal leuk dat je een onderdeel van het logo laat terugkomen!
  Mooie kleuren ook! heel attent om al de collega's wat mee te geven!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!