donderdag 25 april 2013

pagina met oude foto

Dag allemaal! Allereerst ontzettend bedankt voor jullie reacties op mijn creaties. Daar geniet ik enorm van!

Vandaag weer eens heel iets anders! Ik heb een achtergrond gemaakt met dylusion ink sprays (zei ik al dat ik verslaafd was?) met behulp van stencils. Daarna veel stempels gebruikt.
Ik had van een ander project nog wat rose restjes over, en daar heb ik in het midden een rand mee geplakt. Het heeft ook nog wat stempelwerk, maar dat ik op de foto niet zo goed te zien, het origineel is A4-formaat).

Toen heb ik een oude foto uit een tijdschrift geknipt. Het is een zwart-wit foto die ik met wasco gekleurd heb. Omdat het wat glossy papier is, kon ik de wasco goed uitsmeren. Ik vond het heel spannend om te doen omdat ik bang was de foto te verknallen!
De foto heb ik opgeplakt en de randen met gesso bewerkt om zo de foto wat meer in de pagina te laten passen. Tenslotte ook nog met gesso en het randje van een creditcard witte streepjes getrokken.

Dit is de eerste keer dat ik zo'n project heb gedaan en ik heb er erg van genoten! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

5 opmerkingen:

 1. Wow wat is dit mooi. Heel creatief van je hoe je dat gedaan hebt. Met plezier naar gekeken. Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Wanda, goed gelukt met je wasco! Leuke achtergrond en collage.

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het prachtig geworden Wanda, wat een mooie kleurenpracht, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg, Wanda! Hoe is het mogelijk dat het een zwart wit foto is die jij zelf hebt ingekleurd.....geweldig gelukt! Ik vind de kleuren echt super! EN de foto is natuurlijk erg schattig!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan.
  Fijn weekend Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!