woensdag 26 juni 2013

envelopboekje: Little Things

Dag iedereen, welkom weer vandaag! Ik laat een envelopboekje zien, geinspireerd door internet!
Ik had 6 dezelfde enveloppen. Die heb ik eerst met papier van een oud vergeeld boek beplakt, aan de voor- en achterkant.
Vervolgens heb ik alle enveloppen met waterverf bewerkt, ben ik losgegaan met stempels en toen de nodige washi-tape gebruikt!
 Toen alle enveloppen er mooi uitzagen heb ik ze aan elkaar geplakt met washitape, twee aan twee, en wel zo dat elke envelop vanuit de binnenkant van het boekje open te maken is.
Daarna met zwarte stift lijntjes getrokken. De enveloppen op elkaar gelegd en in het midden met een mooi touwtje vastgemaakt. Dan heb je dus een boekje! Ik heb aan het touwtje nog een bedeltje bevestigd, en klaar! Het boekje heb ik genoemd: Little Things, omdat je in de enveloppen allemaal kleine spullen, papiertjes, ponsjes ed kan bewaren.
Hieronder laat ik de pagina's van het boekje zien.

Ik hoop dat je weer genoten hebt en hopelijk geinspireerd bent. Ik word in ieder geval wel geinspireed als ik alle blogs bekijk, er is zoveel moois!
Iedereen weer een goed vervolg van de week gewenst, met creatieve uitspattingen en veel zon!
Groet, Wanda

2 opmerkingen:

 1. Hoi Wanda,
  ik vind het een geweldige tutorial. Zo leuk om te zien wat je met gewone enveloppen kunt doem. Is wel een kwestie van durven volgens mij..
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee Wanda, en je hebt het zo mooi uitgevoerd!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!