vrijdag 7 juni 2013

Dance in the rain

Oei, dit is een moeilijke... Ik had deze pagina een tijdje geleden gemaakt, en was er wel enthousiast over. Ook over de tekst, lekker optimistisch en ik word er vrolijk van.
Maar vandaag hoorde ik dat een collega van mij van een andere afdeling zeer ernstig ziek is en nog maar een levensverwachting heeft van 6 weken... Terwijl ze zich pas 2 weken geleden heeft ziekgemeld. Kanker en niets meer aan te doen...
Het was een moeilijke dag vandaag om te werken, en dan is de tekst van deze pagina wel een beetje gemakkelijk. Wat dansen in de regen als iemand anders afscheid moet nemen van haar dierbaren en van het leven..

Ik wilde deze pagina wel laten zien, maar ik weet het niet meer zo goed allemaal..
Lieve collega, wat moet ik zeggen, heel heel veel sterkte en de troostende, ondersteunende aanwezigheid van God gewenst.

7 opmerkingen:

 1. Ziet er heel goed uit.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef, dat is inderdaad niet makkelijk, maar de tekst is wel een levensles, dwingt tot nadenken, in die zin toch actueel. Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Wanda, wat een verschrikkelijk nieuws is dit. Ik krijg er kippenvel van. Je pagina is wel heel erg mooi en de tekst zet aan tot nadenken. Ook de kleuren zijn prachtig bij elkaar. Sterkte!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan me indenken dat je in de war raakt van het trieste bericht over de ziekte van je collega, Wanda...Ik hoop dat ze (net zoals zichtbaar is in jouw journal) tussen al het grauw en grijs van een naderend afscheid, toch terug kan denken met geliefden, aan de kleuren en kleurrijke momenten die haar leven waardevol hebben gemaakt.

  Heel veel sterkte Wanda...groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Wanda, net als jij ben ik ook enthousiast over dit werk. Je lijkt wel een kunstenares. De tekst is ook prachtig en vaak waar. Maar inderdaad, dat bericht over onze collega.......ik weet het al tijden niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verwijderd omdat de reactie twee maal geplaatst was. Vera.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!