donderdag 11 april 2013

Tags gemaakt


Afgelopen woensdag, mijn creatieve ochtend, ben ik eerst bezig geweest met bovenstaande achtergronden. Deze heb ik gemaakt van gele acrylverf, en m et roze / oranje acryl. De kleuren gemengd met een babydoekje en na het drogen met witte verf en een oude wc-rol de cirkels erop gemaakt.
Ik vind de tag-vorm (label) erg leuk en daarom heb ik deze correspondentiekaarten omgetoverd in labels. 


De eerste heb ik gestempeld met een nieuwe stempel van Stempelei. Gekocht in Zeist tijdens het Art Specially Event vorige week. Ook een tekststempel en met een lichtere kleur bruin heb ik mijn muziekstempel gebruikt.

Ook in Zeist heb ik wat stencils gekocht van The Crafters Workshop. De vlinderstencil van Balzer Design, hier ben ik heeel blij mee! Met weer de muziekstempel en nog een tekststempel die iedereen bij de ingang kreeg.
Wat een feest zeg, dit Art Specially Event! Een hele sporthal vol met kramen met overal inkt, verf, stempels, stencils... Ik heb ook met 4 make-and-takes meegedaan, ik kon gewoon aanschuiven en dan onder leiding van een ervaren persoon iets moois maken. Ik heb helemaal genoten van het Event. En mijn portemonee is leeg, dat is dan wel weer jammer...

4 opmerkingen:

 1. Hoi Wanda,
  wat ziet dit er gaaf uit zeg!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful backgrounds, love what you made with the stencils, really gorgeous tags gorgeous.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie achtergrondjes. Leuke wc rol cirkeltjes ook! Je maakte er heel mooie tags mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!