zaterdag 26 januari 2013

my secret story

Dag iedereen, welkom weer op mijn blog!
Mijn vorige post ging over een artjournal die ik maakte, met woorden erin. Ik vind het moeilijk om woorden op te schrijven.

Toen dacht ik: waarom niet opschrijven en vervolgens weer wegdoen, verstoppen! Zo kan ik alles schrijven wat ik wil, en ook de pagina's laten zien zonder dat iedereen leest wat ik niet wil

Op deze pagina, blauw gemaakt met wasco en gesso, heb ik een heel verhaal geschreven. Ik heb een aantal belangrijke woorden omcirkeld en de rest met blauwe vacrylverf overgeverfd, verstopt dus!
Daarna bloemen gemaakt en de letters My Secret Story uit de krant geknipt en opgeplakt.

De grap is eigenlijk dat mijn verhaal helemaal niet eng, dramatisch of spannend is! Als jullie alles konden lezen zou je waarschijnlijk zeggen: o, dat heb ik ook (oid). Het gaat over onzekerheid, twijfel en uiting geven aan gevoelens en emoties.
Kortom, hele gewone zaken! 

Iedereen bedankt voor het langskomen!
Groet, Wanda6 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan hoor! Al een aardig eigen stijl ondertussen, de kleuren spreken me ook erg aan!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je hier goed over nagedacht en toch ook een drempel genomen...ik vind het een grandioos idee om je woorden weer te verstoppen voor een deel!!! Je pagina is gaaf Wanda!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi mooi mooi! De kleuren zijn prachtig en je verhaal erachter ook! Dinsdag kom ik in je woonplaats, moet er zijn voor eindevaluatie....
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit geweldig gedaan Wanda, heel mooi die kleuren en het verhaal erachter. Super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Wanda

  Wat een super verhaal weer .
  mooi gedaan .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan je niet mailen Wanda, dus maar even zo. Allereerst bedankt voor je reactie...en ja het zou leuk zijn als ik foto's zou (kunnen) maken van het "proces" hihihi, maar uuhhhhh, ik heb nooit een vast omlijnd plan of idee, het ontstaat al doende. Dus vandaar dat ik achteraf wel kan vertellen hoe het geworden is...maar zou niet weten op welk moment ik foto's tussendoor zou moeten maken.
  Dus ik heb zo'n voorgevoel, dat het bij woorden en het eindresultaat blijft..

  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!