donderdag 31 januari 2013

Hoed

Vandaag laat ik twee mannenkaarten zien. Hetzelfde maar toch anders.
De basis is wel hetzelfde. Ik heb eerst de achtergrond gemaakt met acrylverf, uitgesmeerd met een oude creditcard, kleuren groen en rood. Je kan vooral het groen zien.
Toen heb ik mijn zelfgemaakte hoedstempel gebruikt met bruine en zwarte wasco. Eroverheen heb ik met een tekststencyl en zwarte inkt tekst eroverheen gestempeld.

De eerste hoed is in de breedte geplakt. Een stukje van een leren riem erbij geplakt, en het geheel eerst gemat op een witte correspondentiekaart (met name voor de stevigheid) en daarna gemat op bruin papier.

Deze hoed heb ik iets kleiner geknipt zodat hij in de lengte van de kaart zou passen. Hier zie je op de achtergrond nog een beetje van de rode acrylverf.
Deze kaart heb ik afgemaakt met een strotouwtje, en daarna ook weer twee keer gemat.

Achtergrondjes maken met acrylverf en een creditcard vind ik zo leuk, zo snel te doen en met verschillende kleuren een geweldig effect1 Ik heb er van de week wel 10 van gemaakt, op A4-papier. Dus uit elk papier kan ik 4 kaarten maken. Ik werd er helemaal vrolijk van!
Groet, Wanda

1 opmerking:

  1. wow Wanda, jij bent echt crea, wat goed, je eigen stempel gebruiken op je zelfgemaakt achtergrond papier en je hebt zo een hele leuke aparte mannenkaart, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!