zondag 18 augustus 2013

Bedankt, bedankt!!

Ik ben weer terug van vakantie. Ik had wat blogposts in het voren geprogrammeerd, maar dus op niemand gereageerd! Als ik bijgelezen ben ga ik dat natuurlijk weer doen. 
We hebben met de tent gekampeerd in TsjechiĆ«. En genoten van het weer, de omgeving, Praag, vrienden die in Tsjechie wonen,... en het vooruitzicht op verjaardagspost! 
Een tijdje geleden had ik namlijk gevraagd op dit blog wie mij een kaartje zou willen sturen voor mijn verjaardag, die in de vakantie viel dit jaar (zoals bijna elk jaar trouwens). En toen ik thuiskwam lagen er werkelijke prachtige creaties in de brievenbus! Kijk maar eens mee. Nou ja, eerlijk gezegd waren er voordat ik vertrok, ook al wat kaarten binnengekomen. En ik kon het niet laten om ze toen al te bekijken... Dat heb jij vorig jaar met je verjaardag beter gedaan GerJanne!


Deze kaart is onmiskenbaar van Alie Hoogenboezem-de Vries. Prachtige achtergrond, mooie kleuren en heel mooi stencilwerk. Ik vind de lay-out van de kaart ook erg mooi en het gebruik van de witte pen. En de bijpassende envelop maakt het helemaal een feestje. Sorry Alie, ik kon de kleuren niet beter op de foto krijgen. Maar heel erg bedankt voor je kaart en envelop!


Dit is een kaart en een waterverfboekje gemaakt door Caatje. Het was een lieve actie van haar, want ik had haar gecomplimenteerd met het zelfgemaakte boekje die ze op haar blog liet zien. En toen bood ze aan die aan mij te versturen. Was dus eigenlijk geen verjaardagspost! Ik vind het een prachtig boekje en de kaart is ook erg mooi, ik ben even teruggegaan naar je blog om de tekst te lezen. Prachtige achtergrond, en het nadenkende meisje heeft een bijzondere uitstraling. Dank je!


Deze kaart is van GerJanne. Mooi gemaakt Gerjanne, mooie combinatie van kleuren, een bijzondere lay-out, net niet symmetrisch. En je hebt alle papier met inkt bewerkt aan de randen, dat maakt het nog mooier. Dank je wel!


Deze post kreeg ik ook niet speciaal voor mijn verjaardag maar kwam wel rond dezelfde tijd binnen. Het is een "zine" van Lee Kreklewetz uit Canada, met prachtig werk over 7 dagen in Parijs. Je kon deze zine bij haar aanvragen en ik dacht dat ik een pdf oid zou krijgen, maar nee, hij is uitgeprint en op een speciale manier gevouwen, als een boekje. Ook de envelop is erg mooi bewerkt. 
I love it Lee, thank you very much!


Dit is een kaart van Marianne, en wat is die vrolijk! Het meisje is erg mooi ingekleurd en de bloemetjes vind ik ook heel mooi. Ook de geemboste linkerkant, met bloemetjes, vind ik mooi, ik ben er erg blij mee, dank je!


De laatste die ik laat zien is van Nelleke. Een prachtige stans van een vlinder, en heel mooi gebruik gemaakt van pareltjes. Ik heb erg lang gekeken naar de opbouw van de laagjes, erg mooi! Heel erg bedankt!

Ik zie heel veel creaties op het beeldscherm natuurlijk, in al jullie blogs, maar wat is het leuk om een aantal in het echt te zein. Erg verschillend allemaal, maar dat is juist het leuke van zelfgemaakte creaties! Dank iedereen!! Ik heb voor zover ik weet iedereen een kaart teruggestuurd, maar heb je die niet ontvangen, geef het dan even aan dan stuur ik er alsnog eentje.

Goede week gewenst, met goed weer en veel creativiteit!
Groet, Wanda

3 opmerkingen:

 1. Hoi Wanda,
  wat een leuke post is dat toch als je jarig bent! En leuk te zien dat je ook kaartjes gekregen hebt die helemaal in jouw stijl zijn!
  Ik had al post gekregen van je, met de mooie grote kaart. Dat was al even geleden.
  Gaaf Tsjechie! Wij zijn er nu 3 keer geweest en gaan vast en zeker nog eens , want ik vind het een mooi land!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je post ontvangen hebt met je verjaardag. Bedankt voor je kaartje retour, deze hangt bij mijn andere gekregen verjaardagskaartjes. Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige post heb je gekregen voor je verjaardag!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!