woensdag 26 september 2012

Zwart!

Goedemiddag en allereerst een welkom aan twee nieuwe volgers, leuk dat je er ook bent en ik hoop dat  je er plezier aan hebt hier langs te komen en te zien wat ik maak. Ik kom ook heel gauw weer bij jullie langs!

Een zwarte kaart heb ik vandaag gemaakt, helemaal out of my comfortzone. Ik had de dubbele kaarten gekregen en wilde er iets mee doen, maar ik vond het een hele uitdaging! De kleur is trouwens echt zwart en niet grijs zoals de foto doet vermoeden.


Ik heb gebruikt gemaakt van een voorgestanst papierblok, daarvan heb ik een accolade geknipt. O nee, eerst nog het papier door de cuttlebug gehaald met een bloemetjes-folder.


Vervolgens zelf bloemen geponst en omgekruld. Ik had geen manier om de randen met inkt te bewerken, toen heb ik er een zwarte stift langs gehaald. Iets minder vloeiende lijnen, maar wel ongeveer hetzelfde effect.


Bloemen gemaakt van 3 lagen op de voorkant en met een brad vastgezet. Aan de binnenkant een soort zwart kladblokpapier geplakt, anders wordt het zo lastig schrijven. Hier ook een bloem, maar 1-laags.

Tot een volgende keer, dan staat er een mannenkaartje op het programma!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Wanda,
  wat een mooie kaart! Het is mij ook eens overkomen dat zwart op de foto grijs lijkt...De bloemen zijn goed gelukt, met dat zwarte randje erom...goed opgelost!
  Groetjes en in mij volgende bericht zal ik reclame maken!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten maak je! Vind deze met al die bloemen bijzonder mooi. Veel creaplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je leuk verzonnen. Mooie bloemen. Als je nog goedkope spulletjes zoekt: http://scrappydoo.marktplaza.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!