zondag 30 september 2012

druk!!


Sjonge wat een druk weekend gehad! Mijn zonen zitten alledrie op scouting, waterscouting dus lekker zeilen met het weer van gisteren. Weer aangekomen na een lange dag op het water nog even een spelletje rugby.... worden wij gebeld dat het niet goed is met de oudste, of we hem even op kunnen halen en we kunnen ook alvast beter een afspraak maken bij de huisartsenpost. 
Hij kon niet meer lopen, huisartsenpost pas om half 8, dus eerst maar langs de McDrive en op de parkeerplaats opgegeten. 
Doorgestuurd naar het ziekenhuis voor foto's en ja hoor, zijn scheenbeen gebroken! Door naar de gipskamer waar een dikke en zware laag gips omgedaan werd.
We waren rond 9 uur thuis, vervolgens de nodige huilbuien van de andere twee jongens, die waren toch behoorlijk onder de indruk van het gebroken been. We hebben een afdruk van de rontgenfoto meegekregen en eerlijk dat ziet er ook niet uit!

Zaterdagavond en vandaag dus ook geen tijd genomen om de knutselen, vandaar maar een foto die ik al eerder heb gemaakt, van een vlinder op een stans die ik nog niet eerder heb gebruikt. Bijgekleurd met oranje potloden, en ook de vlinder zelf gekleurd. Randje erlangs geponst en ook bijgekleurd.

Nu verder met zoonlief, hij staat net onder de douche met een vuilniszak om zijn been en met ducktape vastgezet aan zijn been. Had ik nooooit gedaan maar hij vond dat hij daar wel tegen zou kunnen.

Groet, Wanda!
Ooooh en dan ben ik zo druk bezig met mezelf dat ik vergeet mijn nieuwe volgers te begroeten! Jongens allemaal van harte welkom, ik hoop echt dat je met plezier langskomt en ik ga zo al jullie bloggen opzoeken voor een tegenbezoekje! Enne GerJanne, bedankt!!!!

13 opmerkingen:

 1. Heel leuk en goede kleur keuze.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje zeg...dat is niet niks je scheenbeen gebroken...nou wens je zoon maar heel erg veel beterschap van mij!
  Kan me goed voorstellen dat je hoofd dan even naar hele andere dingen staat, en niet zo naar knutselen.
  Toch is het een leuk kaartje geworden!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Wanda,

  wat een schrik zeg!! Maar als ik zo hoor hoe je zoon dus gewoon maar onder de douche gaat met een vuilniszak, lijkt het alsof hij het ook wel een beetje stoer vindt....
  Mijn dochter zat ook bij de Waterscouts/zeeverkenners en wij zijn een keer gebeld toen zij 10 dagen op kamp waren dat ze de giek twee keer achterelkaar tegen haar hoofd had gekregen en voor observatie naar het ziekenhuis moest. Die dingen gebeuren en ene ongeluk zit in een klein hoekje.
  Je kaart is trouwens erg mooi, ook al is het er een die je al gemaakt had.
  Groetjes en niets te danken, kleine moeite grot plezier!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtvlinder heb je op je kaart gebruikt Wanda!
  Maar wat een verhaal over je zoon met zijn gebroken been...succes met zuster Wanda spelen en je zoon succes met het herstel natuurlijk!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi kaartje Wanda, prachtige vlinder is dit!!
  Veel beterschap gewenst voor je zoon!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat vervelend voor je zoon!! Wens hem beterschap. Wat een prachtige kaart heb je hier gemaakt zeg!! Heel bijzonder. Oh ja, nav je reactie: Als je vragen hebt over het stempelen, ik wil je gerust helpen!! En natuurlijk mag je altijd proberen een kaart na te maken, daar leer je ook van. Dus kijk maar veel, laat het flink kriebelen en bestel maar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is inderdaad wel een druk weekendje geweest voor je!! Sterkte en beterschap voor je zoon!! Je kaartje is overigens super leuk!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart geworden.
  Beterschap met je zoon, dat is altijd weer even schrikken he, en nu een paar weken geduld hebben.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, wat een pech voor je zoon en het gezin natuurlijk! Wens hem maar van harte beterschap!
  Ja, en dan staat meteen het hele huis op zijn kop na zo een aktie... Mooi kaartje!
  Groetjes, Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Wanda, mail me maar even. Want jij hebt nergens een email adres staan. Op mijn website kun je trouwens de catalogus inkijken, je hoeft maar op de afbeelding te klikken. En als je vragen hebt, echt even mailen, dat antwoord wat makkelijker. Groetjes
  Miranda
  http://stampinutopia.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een pech, hopelijk komt het vlug weer goed met hem!
  Gezellig kaartje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Allereerst wil ik je natuurlijk bedanken voor je reactie en verwelkomen als mijn nieuwe blogvolger. Uiteraard kom ik meteen bij jou een kijkje nemen.....en daar word ik heel blij van!!! Je maakt hele leuke kaarten, en levert daarmee ook weer nieuwe inspiratie.
  Groetjes,
  Helga
  en sterkte met je zoon !

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!