donderdag 9 februari 2012

Ik heb een kaart gemaakt voor mijn zus. Beter gezegd, ik heb er 20 gemaakt. Allemaal met papier van hetzelfde blok, dus allemaal met dezelfde kleuren. Rechts de hoeken afgerond. Theepotjes geponst, het ging haar met name om die theepotjes, en ook om de appeltjes, Die heb ik overigens niet geponst maar met de hand uitgeknipt (40 stuks!) en opgeplakt met foamtape in 2 hoogtes.

Op het labeltje kan ze zelf schrijven wat ze wil.
En Mar, wat vind je ervan?

Liefs, Wendie

2 opmerkingen:

 1. Hoi Wendie,

  wat leuk dat je een blog bent begonnen om je kaartjes te laten zien. En ik ben altijd blij met nieuwe volgers. En dat zul jij ook zijn, dus ik ben volger geworden.
  Tja, scrappen is een dure hobby als je alles van merken koopt. Ik vind het een sport om de goedkopere winkels af te struinen. Soms loop ik een 'echte' scrapwinkel binnen (zoals vandaag), maar dan eigenlijk alleen als ik bijvoorbeeld geld heb gekregen voor mijn verjaardag of een andere gelegenheid. En wat je schrijft over niet teveel frustels erbij. Soms vind ik het leuk om er wel allerlei bloemen en zo bij te doen, maar ik vind zelf dat mijn kaarten altijd overzichtelijk zijn.
  Jammer dat je nog geen profiel hebt geschreven. Vind het altijd leuk om iets meer achtergrond info te hebben van iemand, maar misschien ben ik gewoon alleen nieuwsgierig??
  Groetjes en ik wens je veel volgers en ik kom regelmatig terug, hoor!!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wendie,
   enige kaarten, allemaal goed overgekomen.
   De appels zag ik voor kersen aan...
   Nu anderen er blij mee makne, maar dat gaat lukken!
   Liefs, je zussie

   Verwijderen

Wat fijn dat je een berichtje wilt achterlaten!